Entuk 1000 TL saben wulan saka internet nganggo game sing nggawe dhuwit
KLIK, MULAI Dhuwit saka telpon


Terjemahan Jerman Turki - Terjemahan Turki Jerman

Ketik tembung / frase sampeyan pengin nerjemahake utawa mangerteni tegese mudhun lan klik tombol translate.
Kita bakal ndeteksi basa kanthi otomatis.







Terjemahan Paling Anyar

Tarjamahan Paling Digawe

Aku www.almancax.co


Pungkasan 10 TRANSLASI JERMAN

ing basa Turki Jerman
resistensi enterik magensaftresist
buku basa sprachbuch
dilayani dening miss veruovic es bediente sie frau veruovic
layanan dipercaya
Jenengku Gizem Aku saka Bulgaria jenengku iku misteri, ich komme aus bulgarien
omah idamanku yaiku omah pisah mein traumhaus is ein einfamilienhaus
Omah idamanku yaiku omah pisah. mein traumhaus is ein einfamilienhaus.
mburu iku rajapati jagen iku mord
urip iku hak kabeh nyawa leben ist das recht aller seelen
kewan iku abdine Gusti Allah sing bisu tiere sind stille diener gottes


TRANSLASI BAHASA INGGRIS
Sinau Jerman
Jerman Nomer
Jam Tangan Jerman
German Kelimeler
Terjemahan Anyar

layanan Jerman iki diwenehake dening Google lan Yandex karo prasarana almancax.co Translation. Dipuntedahaken asil dipikolehi saka asil terjemahan ngirim ora bisa dibandhingake karo Jerman profesional utawa interpretasi. German - Turkish lan Turki - proses Jerman wis rampung yapılmaktadır.yapıl situs web kita asil terjemahan karo komputer lan panyedhiya layanan liyane sing tanggung jawab değildir.yapıl ing Jerman wis disimpen kanggo sistem lan listelenmektedir.lütf sing mbayar manungsa waé kanggo masalah iki ing asil panelusuran.

GERMANCAX INTERNATIONAL: Afrikaans Albanian Amharic Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bengali Bosnian Bulgarian Catalan Cebuano Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Corsican Croatian Czech Danish Dutch English Esperanto Estonian Filipino Finnish French Frisian Galician Georgian German Greek Gujarati Haitian Creole Hausa Hawaiian Hebrew Hindi Hmong Hungarian Icelandic Igbo Indonesian Irish Italian Japanese Javanese Kannada Kazakh Khmer Korean Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Lao Latin Latvian Lithuanian Luxembourgish Macedonian Malagasy Malay Malayalam Maltese Maori Marathi Mongolian Myanmar (Burmese) Nepali Norwegian Pashto Persian Polish Portuguese Punjabi Romanian Russian Samoan Scottish Gaelic Serbian Sesotho Shona Sindhi Sinhala Slovak Slovenian Somali Spanish Sudanese Swahili Swedish Tajik Tamil Telugu Thai Turkish Ukrainian Urdu Uzbek Vietnamese Welsh Xhosa Yiddish Yoruba Zulu