Turkish German - German Turkish Translation

Ketik tembung / frase sampeyan pengin nerjemahake utawa mangerteni tegese mudhun lan klik tombol translate.
Kita bakal ndeteksi basa kanthi otomatis.







Terjemahan Paling Anyar

Tarjamahan Paling Digawe

Aku www.almancax.co


Pungkasan 10 TRANSLASI JERMAN

ing basa Turki Jerman
kowe nututi aku du folgst mir
aku bakal percaya ich würde vertrauen
dheweke ngerti sampeyan sie weib von dir
aku seneng ngrungokake musik rap musik rap rap
Pakaryan mandhiri bapak mati selbständige tätigkeit meines vaters
jenengku guven mein nachname ist guven
saran perawatan rambut haarpflege-ratschläge
fitbakım kasarasan
kesehatan sehat gesunde fitness
kesehatan sehat gesunde fitness


Sinau Jerman
Jerman Nomer
Jam Tangan Jerman
German Kelimeler

layanan Jerman iki diwenehake dening Google lan Yandex karo prasarana almancax.co Translation. Dipuntedahaken asil dipikolehi saka asil terjemahan ngirim ora bisa dibandhingake karo Jerman profesional utawa interpretasi. German - Turkish lan Turki - proses Jerman wis rampung yapılmaktadır.yapıl situs web kita asil terjemahan karo komputer lan panyedhiya layanan liyane sing tanggung jawab değildir.yapıl ing Jerman wis disimpen kanggo sistem lan listelenmektedir.lütf sing mbayar manungsa waé kanggo masalah iki ing asil panelusuran.

BAHASA sing didhukung: Afrikaans Albanian Amharic Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bengali Bosnian Bulgarian Catalan Cebuano Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Corsican Croatian Czech Danish Dutch English Esperanto Estonian Filipino Finnish French Frisian Galician Georgian German Greek Gujarati Haitian Creole Hausa Hawaiian Hebrew Hindi Hmong Hungarian Icelandic Igbo Indonesian Irish Italian Japanese Javanese Kannada Kazakh Khmer Korean Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Lao Latin Latvian Lithuanian Luxembourgish Macedonian Malagasy Malay Malayalam Maltese Maori Marathi Mongolian Myanmar (Burmese) Nepali Norwegian Pashto Persian Polish Portuguese Punjabi Romanian Russian Samoan Scottish Gaelic Serbian Sesotho Shona Sindhi Sinhala Slovak Slovenian Somali Spanish Sudanese Swahili Swedish Tajik Tamil Telugu Thai Turkish Ukrainian Urdu Uzbek Vietnamese Welsh Xhosa Yiddish Yoruba Zulu