Terjemahan Jerman Turki - Terjemahan Turki Jerman

Ketik tembung / frase sampeyan pengin nerjemahake utawa mangerteni tegese mudhun lan klik tombol translate.
Kita bakal ndeteksi basa kanthi otomatis.







Terjemahan Paling Anyar

Tarjamahan Paling Digawe

Pungkasan 10 TRANSLASI JERMAN

ing basa Turki Jerman
basa asing pilihan (Jerman) wahlfach fremdsprache (deutsch)
woh-wohan muesli Beeren muesli
???????????????????? ?????????????????? ???????????????????? ??????????????????
Sampeyan bisa nguripake musik mudhun? Kannst du die musik leiser stellen?
Omben alkoholfreie getränke
kebab paha ayam hähnchenkebab
Pita daging cincang karo keju hackfleisch-pita mit käse
pita karo daging pita mit fleisch
wungu subtle saka idea sandi die subtile wungu meiner idea
panganten kakung bräutigam


Terjemahan Anyar

layanan Jerman iki diwenehake dening Google lan Yandex karo prasarana almancax.co Translation. Dipuntedahaken asil dipikolehi saka asil terjemahan ngirim ora bisa dibandhingake karo Jerman profesional utawa interpretasi. German - Turkish lan Turki - proses Jerman wis rampung yapılmaktadır.yapıl situs web kita asil terjemahan karo komputer lan panyedhiya layanan liyane sing tanggung jawab değildir.yapıl ing Jerman wis disimpen kanggo sistem lan listelenmektedir.lütf sing mbayar manungsa waé kanggo masalah iki ing asil panelusuran.

Topik sing bisa narik kawigaten sampeyan

Kursus Jerman Dasar

Mulai sinau basa Jerman saiki. Ing kategori iki; Pawulangan kayata alfabet Jerman, nomer Jerman, dina Jerman, jam Jerman, sasi Jerman, mangsa, werna, hobi, pronomina pribadi Jerman, pronomina posesif, adjectives, artikel, pangan lan ombenan, woh-wohan lan sayuran Jerman, tembung sing gegandhengan karo sekolah lan kalimat ngenteni kowe..

Pola Speech Jerman

Ukara siap-siap sing bisa digunakake ing saben lapangan kayata kalimat pambuka Jerman, kalimat salam, frasa perpisahan, kalimat perkenalan diri Jerman, dialog belanja, kalimat rumus sing bisa digunakake ing lelungan, conto dialog bebarengan ing basa Jerman, puisi Jerman. , crita, tembung ayu, paribasan Jerman lan idioms nunggu sampeyan.

German Kelimeler

Ing kategori iki kanthi judhul tembung Jerman, kita duwe akeh tembung Jerman sing digunakake ing urip saben dina, wulan Jerman, woh-wohan Jerman, tembung hobi Jerman, barang sekolah Jerman, jeneng panganan Jerman, jeneng minuman, nomer Jerman, tembung salam, tembung pamitan, anggota kulawarga, Ekspresi wektu Ana ewonan tembung saka macem-macem kategori.

Pelajaran Bahasa Inggris

Kita nawakake pelajaran basa Inggris saka wiwitan nganti rampung kanggo sing pengin sinau basa Inggris. Alfabet Inggris, nomer Inggris, dina Inggris, sasi Inggris, woh-wohan lan sayuran Inggris, kulawarga kita, tembung ganti pribadi Inggris, adjectives Inggris, werna, item Inggris lan akeh topik liyane kalebu ing kategori iki.

Cara golek dhuwit

Yen sampeyan nggoleki artikel sing akurat lan dipercaya babagan akeh topik kayata cara golek dhuwit kanthi online, cara golek dhuwit saka omah, game golek dhuwit, aplikasi golek dhuwit, golek dhuwit kanthi nulis artikel, golek dhuwit kanthi nonton iklan, nggawe dhuwit. dhuwit kanthi njupuk langkah, golek dhuwit kanthi ngisi survey, artikel kita babagan golek dhuwit. Iku bakal nuntun sampeyan.

Komputer lan Internet

Kategori iki nawakake macem-macem konten, saka katrampilan komputer dhasar nganti teknik pemrograman canggih. Iki menehi kesempatan kanggo para pamula kanggo sinau informasi dhasar lan pangguna sing berpengalaman kesempatan kanggo ngetutake pangembangan teknologi paling anyar. Iki uga nambah kesadaran babagan masalah kayata keamanan digital, privasi online, lan manajemen media sosial.

GERMANCAX INTERNATIONAL: Afrikaans Albanian Amharic Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bengali Bosnian Bulgarian Catalan Cebuano Chichewa Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Corsican Croatian Czech Danish Dutch English Esperanto Estonian Filipino Finnish French Frisian Galician Georgian German Greek Gujarati Haitian Creole Hausa Hawaiian Hebrew Hindi Hmong Hungarian Icelandic Igbo Indonesian Irish Italian Japanese Javanese Kannada Kazakh Khmer Korean Kurdish (Kurmanji) Kyrgyz Lao Latin Latvian Lithuanian Luxembourgish Macedonian Malagasy Malay Malayalam Maltese Maori Marathi Mongolian Myanmar (Burmese) Nepali Norwegian Pashto Persian Polish Portuguese Punjabi Romanian Russian Samoan Scottish Gaelic Serbian Sesotho Shona Sindhi Sinhala Slovak Slovenian Somali Spanish Sudanese Swahili Swedish Tajik Tamil Telugu Thai Turkish Ukrainian Urdu Uzbek Vietnamese Welsh Xhosa Yiddish Yoruba Zulu